Bkfservice.be – Veelgestelde vragen over verhuisfirma’s in Edegem


verhuisfirma Edegem

Verhuisfirma Edegem

Schakel een verhuisfirma uit Edegem in als je gaat verhuizen! Met een verhuisbedrijf gaat je verhuis namelijk een stuk sneller. Een verhuis kost vaak veel tijd. De verhuizers nemen veel werk uit handen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een verhuisdienst en laat de verhuisspecialisten alles inpakken. Verhuisbedrijf inschakelen?

Start gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina lees je alles over de verhuisdiensten van een verhuisfirma en de gemiddelde prijzen. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor je verhuis. Bespaar daarom op de verhuiskosten door gratis offertes te vergelijken. Vergelijk en kies een voordelig verhuisbedrijf uit de omgeving.

Gratis verhuisoffertes vergelijken?

Gratis - Vrijblijvend

Waarom een verhuisfirma inschakelen?

Waarom een verhuisfirma inhuren voor een verhuis? Allereerst natuurlijk omdat dit je heel veel tijd en energie bespaart. Ook krijg je geen spierpijn van het tillen van zware verhuisdozen en voel jij je de volgende dag gewoon fit!

De grootste voordelen van een verhuisfirma:

 • 1. Je bespaart veel tijd, energie en zorgen omdat je verhuis vlekkeloos verloopt.
 • 2. De verhuizing is zo snel mogelijk afgerond, zodat je tijd en kosten bespaart.
 • 3. Je hoeft zelf geen zware verhuisdozen en meubelstukken te tillen, dus je krijgt geen spierpijn.
 • 4. Investeren in tijdbesparende middelen, zoals een liftservice of meubeltransport, bespaart geld.
 • 5. Je inboedel is tijdens de verhuis verzekerd tegen schade.

Wat doet een verhuisfirma in Edegem?

Wanneer je een verhuisfirma in Edegem inschakelt dan kies je zelf welke werkzaamheden je uitbesteedt. Zij kunnen je hele verhuis verzorgen, maar het is ook een optie om alleen specifieke taken uit handen te geven. Zo krijg jij hulp waar je die het meeste nodig hebt, en bespaar jij jezelf de meeste moeite! Taken die je kunt uitbesteden zijn het in- en uitpakken van de inboedel, het verhuizen van de meubels of het repareren of herstellen van beschadigingen in de oude of nieuwe woning.

Dit zijn de belangrijkste werkzaamheden van een verhuisfirma:

 • Helpen inpakken
 • Het inladen van de verhuiswagen
 • Meubeltransport
 • Demonteren en monteren van meubelstukken
 • Meubelwaring
 • Liftservice

verhuis Edegem

Wat kost een verhuisfirma in Edegem?

Je bent van ook benieuwd naar de gemiddelde prijzen van een verhuisfirma in Edegem. Het verhuizen van een flat of appartement kost bijvoorbeeld gemiddeld €700,-. Een 2-onder-1-kapwoning is iets duurder, namelijk gemiddeld €850,-. Over het algemeen geldt dat hoe groter de verhuizing is, hoe hoger de verhuiskosten. Bij een grote verhuizing heb je namelijk meer verhuizers nodig, een grotere vrachtwagen en duurt het verhuizen langer.

Door welke factoren wordt de prijs beïnvloed?

De grootte van de verhuizing is van invloed op de prijs, maar ook hoeveel verhuizers je nodig hebt, het aantal kilometer dat er afgelegd moet worden, je verhuisverzekering en welke verhuisdienst je kiest. Benieuwd naar de exacte prijs? Vergelijk gratis offertes!

Verhuisfirma: prijzen 2021

Verhuis naar een: Grootte vrachtwagen Aantal verhuizers Gemiddelde prijs*
Flat of appartement 20 m³ 2 €700,-
2-onder-1 kap 50 m³ 3 €850,-
Vrijstaande woning of villa 70 m³ 4 €1.100,-
*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw. Dit is berekend op basis van een verhuisafstand van maximaal 70 km. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Zijn de verhuiskosten aftrekbaar?

Vaak krijgen verhuisbedrijven de vraag of verhuiskosten aftrekbaar zijn of niet. Bij particulieren verhuizingen zijn de kosten meestal niet aftrekbaar van de belasting. Er was een aantal jaar geleden nog wel een regeling met aftrekposten voor particulieren verhuizingen, maar deze is helaas gestopt. Moet je verhuizen voor je werk? Vraag dan eens bij je werkgever of het mogelijk is om een verhuisvergoeding te ontvangen.

Alhoewel je bij een particuliere verhuis geen aftrekposten hebt, is dit wel het geval bij een bedrijfsverhuis. Ook als je als ondernemer dichterbij je bedrijf gaat wonen, zijn er mogelijkheden om de transportkosten af te trekken van de belasting. De maximale belastingaftrek voor een bedrijfsverhuis is €7.750,-.

Wat kost de verhuisservice in Edegem?

Wanneer je gebruik maakt van een verhuisdienst, zijn de verhuiskosten vaak iets hoger. Maar met een verhuisservice uit Edegem maak je je verhuis wel een stuk gemakkelijker. De inpakservice kost bijvoorbeeld gemiddeld €40,- per uur. Door de ervaring van de vakmannen gaat het inpakken zeer snel. Bovendien hoef je zelf geen verhuisdozen of ander verhuismateriaal te kopen.

Ook de verhuisdienst voor (de-)monteren van je meubels kost ongeveer €40,- per uur. Meubelopslag kost ongeveer €100,- voor een box van maar liefst 30 m². Bekijk de prijstabel hieronder voor nog meer gemiddelde prijzen.

Kosten verhuisservice: 2021

Verhuisservice Gemiddelde prijs
Verhuislift €70,- tot €150,- per uur (incl. bediening)
Inpakservice €40,- per uur
Montage/demontage €40,- per uur
Pianoverhuis €200,- tot €350,-
Inboedel opslaan €100,- box van 30m²
Voorrijkosten €50,-
*Let op: dit zijn gemiddelde kosten incl. btw. Besparen? Vraag gratis offertes aan om te vergelijken.

Wat kost het huren van een verhuiswagen?

De hoogte van de huurkosten voor een verhuiswagen zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte van de vrachtwagen. Een kleine verhuisbus met een inhoud van 20 m² kost ongeveer €60,- per uur. Dit is inclusief een bestuurder en een verhuizer. Heb je een grotere transportwagen met verhuishulp nodig? Een vrachtwagen met een inhoud van ongeveer 50 m² met verhuishulp en een bestuurder kost gemiddeld €70,- per uur.

Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs van de verhuizers?

De totaalprijs voor een transportwagen worden niet alleen beïnvloedt door de grootte van de wagen, maar ook door eventuele extra kostenposten. Denk hierbij aan een parkeervergunning. De prijs voor een vergunning is afhankelijk van de gemeente waar je woont. Houd rekening met een prijs vanaf €25,- per dag.

Kosten verhuiswagen huren

Type verhuiswagen of dienst Inhoud Inclusief Gemiddelde prijs*
Verhuisbus 20 m³ 1 verhuizer + bestuurder €60,- per uur
Verhuiswagen 50 m³ 1 verhuizer + bestuurder €70,- per uur
Verhuiswagen 50 m³ 2 verhuizer + bestuurder €100,- per uur
Parkeervergunning Vanaf €25,-
Extra verhuizer €30,- per uur
*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Besparen op de kosten van een verhuisfirma in Edegem?

Vergelijk gratis offertes & bespaar op de verhuiskosten!

verhuizers Edegem

Wat doen verhuizers uit Edegem?

Goedkope verhuizers uit Edegem nemen veel werk uit handen. Vooral wanneer je gebruik maakt van een verhuisdienst. Een populaire verhuisservice is de inpakservice. De verhuizers pakken vakkundig al je inboedel in en pakken het desgewenst ook weer uit in je nieuwe woning.

Een andere verhuisservice waar veel mensen gebruik van maken is de montageservice. Over alles verhuisdiensten lees je hieronder meer. Besparen op de kosten? Vraag direct gratis offertes aan!

Hieronder leest u meer over de verhuisservices

Inpakservice

Zie je op tegen het inpakken van al je inboedel? Dat begrijpen wij heel goed. In- en uitpakken kost namelijk zeer veel tijd en is daarnaast zwaar werk. Maak daarom gebruik van de inpakservice. Met deze verhuisdienst komen er verhuisspecialisten langs om alle kleine inboedel in te pakken.

Je hoeft zelf geen verhuisdozen of ander verhuismateriaal aan te schaffen of te lenen. Dit regelt de verhuisfirma voor je. De verhuisfirma heeft daarnaast handige kisten voor het verhuizen van kwetsbare spullen en kunst.

De vakmannen labelen alle dozen, zodat ze direct op de goede plek in je nieuwe huis worden gezet. Daarnaast werken ze zeer efficiënt en zorgvuldig. Met deze verhuisdienst houd je veel tijd over.

De inpakservice kost gemiddeld €40,- per uur. Op zoek naar een bedrijf voor inboedel opruimen in Edegem?

Montage- en demontageservice

Een andere populaire verhuisdienst in Edegem is de montageservice. Je moet namelijk grote meubels demonteren voor het vervoer. Met de montageservice demonteren de vakmannen de meubels in je oude woning. Vervolgens verhuizen ze alle losse stukken naar je nieuwe woning om ze daar weer te monteren. Uiteraard zetten de vakmannen met deze handige verhuisdienst de meubelstukken direct op de goede plek.

Tip: bewaar alle schroeven van de meubels in aparte zakjes en zet op elk zakje voor welk meubelstuk het is. Stop de schroeven niet zomaar in een verhuisdoos, maar vervoer ze apart. Dan hoef je in je nieuwe woning niet te zoeken naar alle schroeven.

Het gemiddelde uurtarief voor de montageservice is €40,-. Klik hier om prijzen op maat te ontvangen.

verhuisdienst in Edegem

Wasmachine of vaatwasser verhuizen?

Een wasmachine of vaatwasser kun je niet zomaar verhuizen. Je moet de waterslangen afkoppelen en bij een wasmachine is het belangrijk dat de trommel goed vastgezet wordt.

Het verplaatsen van witgoed is niet gemakkelijk en erg zwaar. Een verhuisfirma uit Edegem heeft handige hulpmiddelen hiervoor, zoals een verhuiszak voor bescherming, speciale handschoenen voor meer grip en spanbanden. Door gebruik te maken van deze verhuisdienst hoef je zelf hiervoor niets te regelen.

Piano verhuizen

Heb je een piano? Dan wil je uiteraard dat het kostbare instrument zeer zorgvuldig vervoerd wordt. Een verhuisbedrijf weet precies wat hiervoor nodig is en gaat voorzichtig te werk.

Voor het verhuizen van een piano worden meestal de pedalen verwijderd, om beschadigingen te voorkomen. De piano wordt via een speciale oprijplaat in de vrachtwagen gereden. In de vrachtwagen wordt het instrument vastgezet met speciale spanbanden met beschermingsmateriaal. Het vastzetten is nodig zodat het instrument niet verschuift tijdens het vervoer.

De vervoerkosten voor het verhuizen van een piano zijn ongeveer €200,- tot €350,-. Vraag hier offertes aan.

meubelopslag verhuisfirma

Meubelopslag

Een verhuis in Edegem kan niet altijd meteen plaatsvinden. Misschien moet je je huidige woning al verlaten, maar kun je nog niet meteen in je nieuwe woning. Of ga je verhuizen naar het buitenland en moet je nog wachten tot je gaat vertrekken. In dit geval heb je meubelopslag nodig. Soms denken mensen dat meubelbewaring erg duur is, maar een verhuisfirma biedt dit vaak aan tegen aantrekkelijke prijzen.

In de meubelbewaring van een verhuisbedrijf staat je huisraad veilig en droog. Er is vaak ook verwarmde meubelopslag wanneer dit nodig is.

Goederenopslag kost gemiddeld €100,- per 30 m². Vraag hier prijzen op maat aan.

Meubelvervoer met verhuiswagen

Een verhuiswagen met verhuishulp lijkt soms een overbodige luxe, maar dit is het zeker niet. Een voordeel van een verhuisbus of vrachtwagen is dat alle spullen er in één keer in passen. Je hoeft niet steeds heen en weer te rijden, je spullen worden goed vastgezet en de verhuizers zorgen voor het vervoer naar je nieuw woning of bedrijfspand.

Ben ik verzekerd tijdens het meubeltransport?

De meeste verhuisfirma’s bieden garantie tijdens het meubeltransport. Wij raden wel aan om een verhuisverzekering af te sluiten. Je inboedelverzekering vergoedt namelijk geen schade tijdens het vervoer. Verhuiswagen nodig? Start de gratis offerteaanvraag!

Inboedel opruimen

Het kan voorkomen dat u kleiner gaat wonen of zelfs samen gaat wonen en niet alle inboedel meeverhuist. In dat geval is het ook mogelijk om uw inboedel te laten opruimen door professionals! Zij halen uw hele huis leeg en voeren de inboedel af. Dit kan naar een tijdelijke opslag, naar de kringwinkel of naar de vuilstort. Sommige bedrijven kopen zelfs de inboedel op! Zo laat u in ruil voor de inboedel uw huis leegruimen!

Het voordeel?

U bespaart uzelf waardevolle energie en frustraties. Bovendien is het huis direct klaar voor de oplevering en hoeft u er zelf niets meer aan te doen!

Op zoek naar een verhuisfirma uit Edegem?

Vraag gratis offertes aan & ontdek de scherpe prijzen!

goedkoop verhuizen Edegem

Betaalbaar verhuizen in Edegem

Betaalbaar verhuizen in Edegem? Dat wil jij toch ook? Een verhuis kun je zo duur maken als je wilt. Met deze bespaartips betaal je niet te veel. Leen bijvoorbeeld verhuisdozen van vrienden of familie. Of ga eens naar de lokale supermarkt en vraag of ze dozen voor je hebben.

Maak een selectie van de spullen die je graag mee wilt nemen. Hoe meer spullen je laat verhuizen, hoe hoger de totaalprijs vaak is.

Vaak hoor je dat een verhuiswagen erg duur is en dat je daarom zelf beter kunt gaan rijden. Toch raden wij dit niet aan. In een vrachtwagen passen vaak alle spullen in één keer in. Je hoeft dus niet steeds heen en weer te rijden.

verhuislift huren Edegem

Verhuislift huren

Een verhuislift is bijna onmisbaar bij verhuizingen uit een appartement of studio. Vooral wanneer er geen lift is of wanneer de deuren te klein zijn. Groot meubilair past er dan niet doorheen en bovendien kost het veel tijd om al je huisraad te verplaatsen. Met een lift gaat het een stuk sneller.

De lift wordt tegen een openslaand raam gezet en alles wordt naar beneden vervoerd met de ladderlift. De ladderlift is ook geschikt voor woningen met een klein trapgat.

Voor het parkeren van een lift heb je soms een parkeervergunning nodig. Vraag dit tijdig na bij je gemeente of dit nodig is. Vraag meteen gratis offertes aan voor bijvoorbeeld een verhuislift.

Wat zijn de kosten voor het huren van een verhuislift?

Een ladderlift kun je huren met en zonder een bediener. Een simpele elektrische verhuislift zonder bediener kost ongeveer €100,- per dag. Wij raden echter aan om een bediener erbij te doen. Een ladderlift met bediener kost gemiddeld €70,- per uur. In het weekend geldt een toeslag.

Welke lift heb ik nodig?

Dat is afhankelijk van welke verdieping je woont. Een simpele verhuislift kan ongeveer tot en met de derde verdieping komen. Wanneer je hoger woont heb je een grotere ladderlift nodig. Vanaf de zevende verdieping en hoger is er een ladderwagen met verhuishulp nodig.

Prijzen verhuislift 2021

Soort verhuislift Geschikt voor verdiep Gemiddelde prijs *(door de week) Gemiddelde prijs *(op zaterdag)
Elektrische lift zonder bediener 1 t/m 3 €100,- per dag €100,- per dag
Ladderlift + 1 bediener 1 t/m 6 €70,- per uur €90,- per uur
Ladderlift + 2 bedieners 1 t/m 6 €105,- per uur €130,- per uur
Ladderwagen + 2 bedieners 7 en hoger €120,- per uur €150,- per uur
*Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag gratis offertes aan zonder aankoopverplichting.

Verhuislift met of zonder bediening huren?

Soms kiezen mensen ervoor voor een verhuislift in Edegem zonder bediening, maar zij lopen al snel tegen problemen aan. Het begint vaak al bij het in elkaar zetten van de ladderlift.

Daarnaast lijkt het bedienen van een ladderlift misschien eenvoudig, maar is het zeker niet. Zo moet je het laadvermogen weten en voorzichtig te werk gaan.

Een verhuishulp weet precies hoe een verhuislift in elkaar gezet moet worden. Hij houdt daarnaast een aantal veiligheidsregels aan, om schade en ongelukken te voorkomen. Ook weet de verhuishulp hoeveel gewicht de lift maximaal mag dragen.

Uurtarief verhuislift met bediener

€70,- tot €150,-

per uur

Laag
€70,- tot €90,-
per uur

Ladderlift met 1 bediener. Door de week of op zaterdag?

Hoog
€120,- tot €150,-
per uur

Ladderwagen met 2 bedieners. Door de week of op zaterdag?

verhuizingen Edegem

Soorten verhuizingen Edegem

Verhuisfirma’s zijn in te schakelen voor tal van verschillende soorten verhuizingen in Edegem. Elke verhuis is namelijk uniek, en te onderscheiden in een particuliere verhuis, een bedrijfsverhuis, internationale verhuizingen en seniorenverhuizingen. Elke verhuis vereist zijn eigen aanpak. Zo wordt een seniorenverhuis heel zorgvuldig aangepakt om stress bij de senioren te voorkomen. Een bedrijfsverhuis wordt juist strategisch voorbereid, om stilstand van het bedrijf zoveel mogelijk te voorkomen.

Hieronder lees je meer over de verschillende soorten verhuizingen en welke diensten hierbij aansluiten. Wil je een verhuisfirma inhuren? Vraag dan snel gratis offertes aan!

Particuliere verhuis Edegem

Een particuliere verhuis is een standaard verhuizing van één huis naar een ander. Dit is een brede term, want het gaat om grote verhuizingen en kleine verhuizingen. Het maakt niet uit of je naar de andere kant van de straat verhuist, of juist naar de andere kant van het land.

Bij een particuliere verhuis in Edegem zien we vaak dat hulp wordt ingeschakeld van familie en vrienden.

Maar het inhuren van ervaren verhuizers heeft zeker voordelen! Je zult zien dat de inboedel snel is ingepakt en ingeladen. Je krijgt praktische tips, waardoor het tillen gemakkelijker en sneller gaat. Doordat je sneller klaar bent, bespaar je uiteindelijk ook geld. Dat komt omdat je minder lang gebruik hoeft te maken van de liftservice of verhuiswagen.

Seniorenverhuis

Meestal bieden verhuisbedrijven een all-in verhuisservice aan bij een seniorenverhuis. De verhuisspecialisten regelen dan de gehele verhuis. Ze pakken je inboedel in, verhuizen je huisraad en richten je nieuwe woning in. Uiteraard pakken ze alle dozen ook weer uit, zodat je zelf het zware werk niet hoeft te doen.

Doen de verhuizers ook kleine klusjes?

Ja zeker! Zelfs kleine klusjes zijn geen enkel probleem bij deze all-in verhuisservice. Denk hierbij aan het repareren van een kleine beschadiging of het witten van een muur. Vraag naar de mogelijkheden!

Internationale verhuizingen

Bij een normale binnenlandse verhuis moet je al veel regelen, maar bij een internationale verhuis komt er nog heel wat bij. Je moet bijvoorbeeld een verblijfsvergunning aanvragen voor je verhuis, controleren of er invoerregels zijn voor je inboedel, auto en huisdieren. Het verhuizen van je de spullen is ook meer werk. Soms is er bijvoorbeeld een verhuiscontainer op een vrachtschip nodig.

Een internationale verhuis is duurder dan een binnenlandse verhuis. Maak altijd een selectie van de spullen die je mee wilt nemen en neem geen overbodige spullen mee. Hoe meer spullen je meeneemt, hoe hoger de verhuiskosten over het algemeen zijn.

Waarom een internationale verhuisfirma inschakelen?

Een internationale verhuisfirma heeft veel ervaring met een verhuis naar het buitenland en weet precies wat er nodig is. Vaak heeft de verhuishulp ook goede contacten met lokale verhuisbedrijven. Dat is erg handig als er verhuishulp en vervoer nodig is vanaf het vrachtschip.

Het is verstandig om ruim op tijd te beginnen met het plannen van je internationale verhuis. Maak een checklist van alles wat je moet regelen voor je verhuis, zodat je niets vergeet. Een internationaal verhuisbedrijf is je graag van dienst.

Bedrijfsverhuis

Gaat je bedrijf verhuizen naar een nieuw pand? Je wilt dan natuurlijk niet te veel werktijd verliezen en je werknemers opzadelen met extra werk. Met een verhuisbedrijf uit Edegem gaat je bedrijfsverhuis een stuk sneller. De verhuizers hebben speciaal inpakmateriaal voor meubilair, elektronische apparaten zoals computers en archieven. Bovendien zetten ze alles in je nieuwe pand direct op de goede plek.

Bij een bedrijfsverhuis wordt vaak een verhuiscoördinator aangesteld. Deze coördinator is vaste aanspreekpunt en houdt de planning tijdens de verhuisdag in de gaten. Vergeet niet om op tijd een adreswijziging te versturen, zodat iedereen op de hoogte is van de bedrijfsverhuis.

Schakel een verhuisfirma in voor een snelle verhuis!

Door de ervaring van de verhuizers gaat het verhuizen snel en probleemloos!

Waarop letten bij inhuren verhuisfirma?

Een verhuisfirma inschakelen is waarschijnlijk niet iets wat je vaak hebt gedaan. Wij hebben daarom nog een aantal tips voor je waar je op moet letten. Let bij het vergelijken van offertes bijvoorbeeld op de totaalprijs. Welke kostenposten zijn hierbij inbegrepen, rekent de verhuisfirma voorrijkosten en zijn er extra kosten wanneer het verhuizen langer duurt dan verwacht?

Waar moet ik verder nog op letten?

Lees daarnaast de voorwaarden door van het verhuisbedrijf. Krijg je bijvoorbeeld schade vergoed bij beschadigingen en hoe lang verwacht het verhuisbedrijf bezig te zijn met de verhuizing? Controleer ook altijd of de verhuisfirma een erkende verhuisfirma is of niet. Een erkend verhuisfirma geeft namelijk altijd beperkte garantie en voldoet aan strenge eisen. Het is altijd verstandig om een aanvullende verhuisverzekering te nemen.

Hoe een voordelig verhuisfirma in Edegem vinden?

Vaak horen we van mensen dat ze niet goed weten hoe ze een voordelige verhuisfirma uit Edegem kunnen vinden. Dat is echter helemaal niet moeilijk. Vul het offerteformulier in en je ontvangt diverse prijsopgaven van een aantal verhuisbedrijven uit de regio. Vergelijk de verhuisbedrijven op de totaalprijs en de voorwaarden en kies de meest voordelige verhuizer. Je hoeft dus niet allermaal bedrijven te contacteren. Om te besparen op de totaalprijs is het ook verstandig om een aantal klusjes zelf te doen.

Onze bespaartips:

 • Bespaar op de voorrijkosten met een verhuisfirma uit de buurt.
 • Kies een goedkope erkende verhuisfirma met goede garantievoorwaarden.
 • Vergelijk altijd meerdere prijsoffertes en betaal niet te veel.

Recent aangevraagde offertes

Verhuisfirma in Deurne
Verhuisservice in Antwerpen
Inpakservice in Mechelen
Seniorenverhuis in Turnhout
Verhuislift huren in Geel
Verhuiswagen in Mol
Verhuizers in Lier
Piano verhuizen in Wijnegem
Klusservice in Heist-op-den-Berg
Bedrijfsverhuis in Meerhout
Montageservice in Putte
Inboedelopslag in Borgerhout

Voordelen inschakelen verhuisfirma uit Edegem

Ga je verhuizen? Het is best om dan een verhuisfirma uit Edegem in te schakelen voor je verhuis, omdat de verhuisspecialisten veel vakkennis en ervaring hebben. Met een verhuisfirma gaat het verhuizen een stuk sneller en houd je zelf meer tijd over. Wist je dat je verzekerd bent tijdens het inpakken en het meubeltransport door een verhuisbedrijf? Bij een beschadiging krijg je dan de schade vergoed.

Een verhuisfirma beschikt over speciaal inpakmateriaal, zodat al je spullen veilig vervoerd worden zonder beschadigingen tijdens de verhuis. Denk aan zacht inpakmateriaal voor kwetsbare spullen (zoals kunst), speciale kisten voor schilderijen en natuurlijk stevige verhuisdozen. Daarnaast geven de verhuizers je graag tips omtrent de planning.

verhuisbedrijf Edegem

Verhuizen in Edegem? Vergelijk gratis offertes!

Genieten van een zorgeloze verhuis? Schakel dan een verhuisfirma in. De verhuizers hebben veel ervaring en vakkennis, waardoor het verhuizen snel en probleemloos verloopt. Bovendien geven ze je handig advies en verhuistips!

Besparen? Dat kan!

Wanneer je gaat verhuizen in Edegem, wil je uiteraard besparen op de verhuiskosten. Start de gratis offerteaanvraag en je ontvangt snel een aantal offertes met scherpe prijzen. Vergelijk de aanbiedingen en kies eenvoudig het beste verhuisbedrijf voor je verhuis. Deze offertedienst is gratis en zonder verplichtingen. Je zit dus nergens aan vast!

Interessante links