Bkfservice.be – Veelgestelde vragen over verhuisliften


verhuisliften

Verhuizen? Verhuisliften huren! Met een verhuislift verloopt jouw verhuis zo veel soepeler. Jij of de verhuizers hoeven geen zware meubels naar beneden te tillen, maar dit gaat snel en gemakkelijk via de ladderlift. Benieuwd naar de prijs van een verhuislift?

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je meerdere offertes van bedrijven met verhuisliften te huur. Kies de goedkoopste verhuislift en bespaar zo gemakkelijk tot wel 40% op de huurprijs!

Op deze pagina lees je wanneer en waarom je een verhuislift nodig hebt. Je krijgt een duidelijke indicatie van de gemiddelde kosten en krijgt ook nog handige bespaartips!

Wanneer heb je een verhuislift nodig?

Als je van of naar een appartement verhuist waar geen lift aanwezig is, dan is het slim om te investeren in een verhuislift. Niet alleen bespaart jou dit heel veel spierpijn de dagen na de verhuis, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je sneller over bent naar je nieuwe woning!

Een verhuislift tilt je piano, boekenkast, bank of andere meubelstukken gemakkelijk naar boven of beneden. Voor het grootste gemak maak je gebruik van de verhuisliftenservice, waarbij professionele verhuizers je verhuislift en verhuiswagen bedienen.

Benieuwd naar de exacte kosten? Vergelijk gratis offertes

Handige informatie over een piano verhuizen.

Wat zijn de voordelen van een verhuislift?

Het huren van een verhuislift heeft grote voordelen. Allereerst bespaart het je gewoon heel veel tijd en energie. Doordat je niet tientallen keren de trap op en af hoeft te lopen ben je veel sneller klaar en heb je minder spierpijn de volgende dag. Daar komt nog bij dat je ook niet het risico loopt op beschadigingen aan je trap of trapgat als een meubelstuk eigenlijk niet past.

De grootste voordelen op een rij:

  • Je hoeft geen meubels en zware dozen via de trap naar beneden te tillen.
  • Je voorkomt beschadigingen aan het trapgat door meubels die eigenlijk te groot zijn.
  • De verhuis loopt veel sneller en soepeler!
  • Met de verhuisliftenservice krijg je een persoonlijk en professioneel advies van een vakman.

Besparen op de kosten van een verhuislift?

Vergelijk de prijzen van meerdere firma’s en bespaar zo tot 40%!

Wat kost een verhuislift?

>Een standaard verhuislift zonder personeel kost ongeveer €100,- per dag. Maak gebruik van de liftservice met de hulp van 1 verhuizer voor ongeveer €65,- per uur. In het weekend betaal je een toeslag, waardoor de uurprijs rond de €95,- ligt. Voor de inzet van een extra verhuizer betaal je €30,- tot €40,- per uur.

Heb je een lift nodig die hoger komt dan de zesde verdieping? Ga dan voor een ladderwagen: een verhuislift op een aanhanger. Deze kost je op een doordeweekse dag ongeveer €120,- per uur en in het weekend gemiddeld €155,- per uur. Op deze pagina vind je alle verhuiskosten op een rij!

Verhuislift prijs in 2024

Type verhuislift Geschikt voor verdiep Gemiddelde prijs (door de week)* Gemiddelde prijs (weekends)*
Standaard verhuislift (zonder personeel) 1 t/m 3 €100,- per dag €100,- per dag
Ladderlift + 1 bediener 1 t/m 6 €65,- per uur €95,- per uur
Ladderlift + 2 bedieners 1 t/m 6 €105,- per uur €135,- per uur
Ladderwagen + 2 bedieners 7 en hoger €120,- per uur €155,- per uur
Inzet van extra verhuizer N.v.t. €30,- tot €40,- per uur €30,- tot €40,- per uur

Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die per regio en aanbieder kunnen verschillen. Vraag daarom altijd gratis offertes aan voor de exacte prijs!

Alle prijzen van verhuisfirma’s.
Goedkoop verhuizen?

Welke soorten verhuisliften zijn er?

Je hebt de keuze uit verschillende soorten verhuisliften. Welke lift voor jou de beste optie is, hangt af van je wensen, je inboedel en natuurlijk je budget. Hieronder lees je welk soort verhuislift voor jou de beste keuze is.

Wil je ook een verhuislift huren? Vraag dan gratis offertes aan en bespaar zo tot 40% op de kostprijs!

verhuisliften huren

Standaard lift voor verhuis

De standaard lift is een eenvoudige opbouw- of ladderlift. Deze reikt tot ongeveer de 6e verdieping en is daarmee geschikt voor een groot deel van de verhuizingen. Je kunt ook zelf een ladderlift huren die je thuis ter plekke in elkaar zet: toch is het slimmer om bij de lift voor uw verhuis de hulp van een verhuizer in te schakelen: dit bespaart je heel veel waardevolle tijd. Een standaard lift kost ongeveer €100,- per dag zonder de hulp van personeel.

Ladderlift

Daarnaast is er de ladderlift die bevestigd is op een aanhanger. Deze is in grote lijnen vergelijkbaar met een standaard lift, maar deze wordt altijd bediend door een ervaren verhuizer. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat je meubels van het plateau af vallen! Deze is ook geschikt voor ongeveer de eerste 6 verdiepingen. De kosten liggen rond de €65,- per uur.

Meubellift

Tot slot is het ook mogelijk een meubellift in te zetten. Vaak is het draagplateau hiervan iets groter zodat het ook geschikt is voor grotere meubelstukken. Een meubellift is te huren in verschillende formaten. Sommige meubelliften reiken tot de zesde verdieping, terwijl andere liften tot de 10e of zelfs nog hogere verdiepingen komen.

Verhuislift met personeel inhuren, of zelf bedienen?

We raden je altijd aan om te kiezen voor een verhuislift met personeel.

Waarom?

Dit heeft een paar grote voordelen. Allereerst bespaart het je energie en frustraties, omdat je de lift niet hoeft op te bouwen. Daar komt nog bij dat je zeker weet dat de meubels en verhuisdozen goed bevestigd worden op het plateau. Dit voorkomt hele gevaarlijke situaties!

Wat ook fijn is, is dat de verhuizer helpt met het inladen van de verhuiswagen en je tips en advies geeft waar je écht wat aan hebt. Hoe je het beste je verhuisdoos kan tillen zonder spierpijn te krijgen, bijvoorbeeld!

Vind een goedkope verhuislift in jouw regio.

Vergelijk meerdere bedrijven en kies de firma met de goedkoopste verhuislift!

Verhuislift huren: hoe besparen op de kosten?

Een verhuislift huren is vaak een kleine investering. Toch is deze het zeker waard, doordat je hiermee sneller verhuist en zo alsnog bespaart op de verhuiskosten. Gelukkig zijn er meerdere manieren om de kosten van verhuisliften zo laag mogelijk te houden, waardoor het zelfs met een klein budget mogelijk is een verhuislift in te zetten!

Zo bespaar jij op de kosten:

  • Verhuis op een doordeweekse dag: in de weekenden liggen alle kosten een stuk hoger. Je betaalt dan namelijk een weekendtoeslag over zowel de arbeids- als de materiaalkosten. Wil je een verhuislift op zondag huren met verhuizer, dan ligt het tarief een stuk hoger. Doordeweeks betaal je ‘slechts €65,- per uur, terwijl je in het weekend al snel €95,- per uur betaalt!
  • Regel hulp van vrienden en familie: hoe meer hulp je hebt, hoe sneller de verhuis is afgerond en des te eerder de verhuislift, -wagen en verhuizers weer kunnen vertrekken. Zo bespaar jij flink op de arbeidskosten!
  • Plan je verhuis uitgebreid: bedenk je een dag van tevoren dat een verhuislift toch nodig is? Een verhuislift met spoed is een stuk duurder dan wanneer je vooraf al een lift reserveert. Hoe hoog de spoedtoeslag precies is, verschilt per bedrijf maar kan oplopen tot wel 25%.
  • Vergelijk prijzen: elke verhuizer bepaalt zijn eigen tarief. Ook de huurprijs van de lift kan dus enorm verschillen. Door de prijzen van meerdere vakmannen te vergelijken ben je verzekerd van een eerlijke én scherpe prijs.

verhuisliften kosten

Verhuislift nodig? Gratis offertes vergelijken!

Wil jij een lift voor je verhuis huren? Goed idee! Kies voor een verhuislift van een goedkoop bedrijf en bespaar zo tot wel 40% op de kosten. Op zoek naar een verhuizer met verhuislift in jouw regio?

Start dan nu je gratis offerteaanvraag!

Hierna krijg je de prijsopgaven van meerdere firma’s in jouw regio. Vergelijk de prijzen van de verhuisliften en kies zo gemakkelijk voor het bedrijf met de beste prijs! Je bespaart zo tot wel 40% op de huurprijs: dat wil jij toch ook? Deze offerteaanvraag is gratis en zonder verdere verplichtingen, dus je zit nergens aan vast!