Om je bedrijf draaiende te houden is het belangrijk om nieuwe klanten te werven: maar in deze tijd is het vinden van potentiële klanten lastiger dan ooit! Bespaar jezelf hoge kosten voor marketing, waarvan je niet eens zeker weet of het werkt. Besteedt je acquisitie uit aan ons en begin met het kopen van verhuis leads!

Meld je aan en ontvang 5 gratis leads!

Wat zijn verhuisleads? Kort gezegd zijn leads offerteaanvragen van potentiële klanten. Wij sturen je deze offerteaanvragen toe, waarna jij in contact komt met een geïnteresseerde potentiële klant, die jouw diensten wil inzetten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op, zodat we de voordelen voor jou op een rijtje kunnen zetten.

verhuizers prijzen

Hoe werkt het kopen van verhuis leads?

Als je begint met het kopen van verhuis leads, dan sturen wij je waardevolle offerteaanvragen toe: dit zijn aanvragen van mensen met oprechte interesse in het uitbesteden van hun verhuis. Door hier snel op te reageren met een aantrekkelijke offerte, werf je gemakkelijk nieuwe klanten en verhoog je zo jouw omzet!

Je hebt bovendien de keuze tussen leads op exclusieve basis, of leads op basis van vergelijken: deze laatste optie houdt in dat de offerteaanvraag naar maximaal 4 andere bedrijven wordt gestuurd, en dat potentiële klanten zelf kiezen welk verhuisbedrijf zij inhuren.

Voordelen van onze werkwijze

  • Met het kopen van verhuis leads kun je gemakkelijk en zonder moeite nieuwe klanten werven.
  • Je kiest zelf welke leads je koopt: van woningontruimingen tot aan verhuizingen!
  • Geen hoge instap- of abonnementskosten: je betaalt een vaste prijs per lead!
  • Dankzij ons servicecenter ben je gegarandeerd van kwalitatieve verhuis- of woningontruiming leads.
  • Je berekent zo gemakkelijk je eigen rendement: geen risico’s dus!

Welke verhuisklussen wil je?

Je bepaalt zelf welke verhuis leads je koopt: in welke regio, de omvang van de verhuis en de specifieke klussen. Zo weet je zeker dat je alleen verhuis leads ontvangt die passen bij jouw bedrijf. Je hebt onder meer de keuze uit:

  • Woningontruiming leads
  • Particuliere verhuis leads
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Internationale verhuizingen

Omzet van uw verhuisbedrijf verhogen? Koop leads in!

Neem contact met ons op en ontvang 5 leads gratis en geheel vrijblijvend!

Hieronder lees je meer over de specifieke leads. Wil je meer informatie? Vul dan snel het offerteformulier in: we bellen je zo snel mogelijk terug!

Woningontruiming leads

Onze leads zijn potentiële klanten, op zoek naar een bedrijf voor hun woningontruiming. Het gaat meestal om het ontruimen van een huis na een overlijden, maar ook het opruimen van zolders, kelders en slaapkamers behoort tot de mogelijkheden. In veel gevallen staan de klanten ook open voor het laten opkopen van de inboedel: zo kun jij een deel van de waardevolle spullen overnemen!

Natuurlijk bepaal je zelf welk soort leads je ontvangt: alleen volledige ontruimingen, of ook het tijdelijk opslaan van de inboedel.

Particuliere verhuizing

De meeste verhuis leads die we binnenkrijgen, hebben betrekking op een particuliere verhuis. Het kan gaan om een complete verhuis, of het uitbesteden van enkele verhuisdiensten. Ook hier geldt dat jij zelf bepaalt welke leads je ontvangt, zodat je zeker weet dat de kans op nieuwe klanten het grootst is!

Je kiest bovendien zelf welke verhuis leads je koopt en uit welke regio: wil je alleen leads in dezelfde provincie of verhuis je ook klanten naar het buitenland?

Bedrijfsverhuis

Een deel van onze klanten heeft hulp nodig bij hun bedrijfsverhuis: van kantoorverhuizingen tot aan het verhuizen van complete fabriekshallen: ben jij de verhuizer die hen hierbij kan helpen? De klussen variëren van het ontruimen van kantoorpanden, fabriekshallen en winkels, verspreid over heel België. Door aan te geven welke klussen je wel en welke je niet uitvoert, zorgen wij ervoor dat je alleen waardevolle verhuis leads ontvangt!

Internationale verhuizingen

Heb jij ervaring in internationale verhuizingen? Een deel van onze klanten is op zoek naar een internationaal verhuisbedrijf, die hun verhuis naar Nederland, Duitsland, Engeland of zelfs Australië kan regelen. De internationale verhuisleads variëren van het regelen van de complete verhuis tot één of enkele diensten. Wil jij nieuwe klanten werven en zo meer omzet draaien, neem dan snel vrijblijvend contact op!

Alleen verhuisleads uit eigen regio

Alle leads die wij genereren gaan eerst langs ons servicecenter. Het voordeel hiervan, is dat elke lead gecontroleerd wordt op kwaliteit. Op die manier sturen we jou alleen de meest waardevolle offerteaanvragen toe! Zo is het dus ook mogelijk om alleen aanvragen te ontvangen uit je eigen regio. Voor jou fijn, omdat je niet ver hoeft te rijden voor de klus, maar ook fijn voor je klant!

verhuizers offerte

Verhuisleads? Probeer het gratis!

Wil jij beginnen met het inkopen van leads en zo je omzet verhogen? Vul het aanmeldformulier in! Je krijgt van ons de eerste 5 leads helemaal gratis: zo kun je het kopen van verhuis leads eens uitproberen, en weet je zeker of het bij je past. Past het toch niet bij jouw bedrijf? Geen zorgen: je zit niet aan een abonnement vast, en betaalt na de eerste 5 leads een vast bedrag per aanvraag: op die manier kun je op elk gegeven moment stoppen. Je loopt dus geen enkel risico!