verhuisfirma Ninove

Ben je op zoek naar een verhuisfirma uit Ninove die voor je de verhuis uit handen neemt? Zoek dan niet verder! Op deze pagina lees je alles over het inschakelen van verhuizers, de gemiddelde verhuiskosten en welke verhuisdienst handig is voor jou. Benieuwd naar de prijzen van een verhuisbedrijf?

Start gratis offerteaanvraag!

Een verhuisbedrijf doet niet alleen particuliere verhuizingen, maar ook bedrijfs- en seniorenverhuizingen. Ga je verhuizen naar het buitenland? Ook dat is geen probleem. Bespaar op de totaalprijs en vergelijk gratis offertes van verhuisfirma’s uit jouw omgeving!

Gratis verhuisoffertes vergelijken?

Gratis - Vrijblijvend

Voordelen inhuren verhuisfirma

  • Met een verhuisdienst zoals de inpak- of montageservice gaat het verhuizen sneller
  • Verhuisfirma’s zijn verzekerd voor schade
  • Een verhuisfirma bij jou uit de regio rekent lagere of geen voorrijkosten
  • Verhuisfirma’s beschikken over ladderliften/meubelliften, verhuiswagens, verhuisdozen en ander verhuismateriaal om jouw verhuis soepel te laten verlopen

Wat kost een verhuisfirma in Ninove?

Uiteraard ben je benieuwd naar de verhuiskosten van een verhuisfirma. Elke verhuisfirma hanteert zijn eigen tarieven, maar in onderstaande prijstabel hebben wij een aantal gemiddelde prijzen voor je opgesteld. Hoe groter de verhuis, hoe hoger de verhuiskosten meestal zijn. Je hebt dan een grote verhuiswagen nodig, meer verhuizers en het verhuizen duurt langer. Een 2-onder-1-kapwoning verhuizen in Ninove kost ongeveer €850,-. Een kleine verhuis, zoals uit een appartement, is goedkoper, namelijk gemiddeld €700,-.

Welke factoren beïnvloeden de prijzen?

De prijzen worden niet alleen beïnvloed door de grootte van de verhuis, maar ook door het aantal verhuizers, het aantal kilometers dat er afgelegd moet worden, een eventuele verhuisverzekering en de verhuisdienst die je inschakelt.

Verhuisfirma prijzen 2020

Verhuis naar een:Grootte vrachtwagenAantal verhuizersGemiddelde prijs*
Flat of appartement20 m³2€700,-
2-onder-1 kap50 m³3€850,-
Vrijstaande woning of villa70 m³4€1.100,-
* dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Dit is berekend op basis van een verhuisafstand van maximaal 70 kilometer. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Besparen op de kosten van een verhuisfirma?

Vergelijk zonder verplichting offertes & bespaar op de totaalprijs!

Waarop letten bij het inschakelen van verhuisfirma?

Wanneer je het offerteformulier invult krijg je een aantal offertes van verhuisfirma’s uit de regio. Let bij het vergelijken op de totaalprijs en de voorwaarden. Zijn alle verhuiskosten bijvoorbeeld inbegrepen of komen er nog extra verhuiskosten bovenop als het verhuizen langer duurt?

Controleer ook of de verhuizer een erkende verhuisfirma uit Ninove is of niet. Bij een erkend verhuisfirma krijg je namelijk garantie. Het is wel handig om ook nog een aparte verhuisverzekering af te sluiten. Lees de voorwaarden van de verhuisfirma goed door kies zo de beste verhuizer.

Hoe een goedkope verhuisfirma in Ninove vinden?

Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor je verhuis. Kies daarom een verhuisfirma uit de regio. Zo bespaar je op de voorrij- en de brandstofkosten. De beste tip die wij je geven is om meerdere prijsoffertes van verhuisbedrijven te vergelijken. Zo krijg je niet alleen inzicht in de exacte prijzen voor je verhuis, maar je weet ook zeker dat je niet te veel betaalt. Kies eenvoudig de beste en een goedkope verhuisfirma in Ninove voor je verhuis! Ontvang offertes van verhuisfirma’s!

Dit zijn onze tips:

  • Kies voor een verhuisfirma in de buurt om te besparen op de voorrijkosten.
  • Schakel een erkend verhuisbedrijf in met goede garantievoorwaarden.
  • Vergelijk meerdere prijsoffertes van verhuisbedrijven uit de regio.

verhuizers Ninove

Wat doen verhuizers uit Ninove?

Een verhuisbedrijf uit Ninove neemt veel werk uit handen. Zo pakken de verhuizers moeiteloos en snel je inboedel in. Hierdoor bespaar je tijd en hoef je zelf niet het zware werk te doen.

Ook monteren ze meubelen met de montageservice en hebben ze handige hulpmiddelen om een wasmachine of vaatwasser te vervoeren. Het vervoeren van kunst en instrumenten is een zorgvuldig werkje, waarbij er veel maatwerk bij komt kijken. Denk aan speciale verhuiskisten voor schilderijen en zacht beschermingsmateriaal.

Over de verhuisservices van een verhuisfirma lees je hieronder meer. Exacte prijzen van een verhuisbedrijf weten? Vergelijk gratis offertes!

Wat kost een verhuisservice?

Bij de meeste verhuisbedrijven uit Ninove moeten er voorrijkosten worden betaald, dit ligt meestal rond de €50,-. Daarnaast zijn er ook nog de vervoerskosten. De inpak- en montageservice kosten ongeveer €40,- per uur. Hierdoor gaat het verhuizen een stuk sneller. Wil je jouw piano laten verhuizen? Dit kost ongeveer €200,- tot €350,-.

Meubelopslag kost gemiddeld €100,- voor een opslagruimte van 30 vierkante meter. Verhuis je naar of woon je in een stad waar een parkeervergunning aangevraagd dient te worden zodat de transportwagen voor de deur kan parkeren? De prijs van deze parkeerontheffing verschilt per gemeente. De verhuisdienst voor het inpakken van je inboedel kost ongeveer €40,- per uur. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vergelijk gratis offertes.

Bekijk de prijstabel voor meer informatie over de prijzen per verhuisdienst.

Kosten verhuisservice 2020

VerhuisserviceGemiddelde prijs
Inpakservice€40,- per uur
Montage/demontage€40,- per uur
Pianoverhuis€200,- tot €350,-
Inboedel opslaan€100,- box van 30m²
Voorrijkosten€50,-
* dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Inpakservice

Iedereen die gaat verhuizen weet dat het inpakken en vervoeren van de inboedel erg veel tijd in beslag neemt. Daarnaast heb je veel verhuisdozen en ander verhuismateriaal nodig. Dit kan soms erg duur zijn als je het allemaal moet kopen.

Met deze verhuisdienst hoef je zelf niet in- en uit te pakken en hoef je ook geen verpakkingsmateriaal te kopen. Het verhuisbedrijf pakt je kleine inboedel in de dozen. Ze labelen ook elke doos, zodat deze meteen naar de goede kamer in je nieuwe woning wordt gebracht.

Deze verhuisservice is erg populair en dat begrijpen wij goed. Een verhuisbedrijf neemt namelijk veel werk uit handen en de specialisten werken zorgvuldig en snel.

De prijzen voor deze verhuisdienst is gemiddeld €40,- per uur. Vergelijk hier gratis offertes.

verhuisdienst Ninove

Montage- en demontageservice

Een populaire verhuisservice is de montageservice. Grote meubelen moeten namelijk gedemonteerd worden voor het verhuizen. Dit is nodig omdat ze anders niet passen of om ze goed in te pakken tegen beschadigingen. Door de montageservice in te schakelen hoef je hier zelf niets voor te doen.

De verhuizers demonteren het meubilair in je oude woning en zetten ze weer in elkaar in je nieuwe woning. Daarnaast zetten ze het meubilair direct op de goede plek in het huis. Houd tijdens het vervoeren de schroeven in een aparte doos, zodat je daar niet meer naar hoeft te zoeken.

Het uurtarief van de montageservice is gemiddeld €40,-. Klik hier om prijzen op maat te ontvangen.

Wasmachine of vaatwasser verhuizen?

Het verhuizen van een wasmachine of vaatwasser lijkt een eenvoudige klus. Helaas is de realiteit anders, de apparaten zijn zwaar, onhandig te tillen en staan vaak op een plek waar je niet veel ruimte hebt om te bewegen.

Veel mensen kiezen ervoor om deze apparaten te laten verhuizen door een verhuisfirma. Voor een verhuisbedrijf is dit een routineklus, ze beschikken over de juiste tool en weten welke handelingen zij moeten verrichten voordat ze met de verhuis in Ninove beginnen.

Piano verhuizen

Een piano verhuizen vereist vakkennis en maatwerk. Een verhuisbedrijf vervoert het instrument zorgvuldig. Eerst verwijderen ze vaak de pedalen en daarna pakken ze de piano in met zachte doeken. Het kostbare instrument wordt in de vrachtwagen vastgezet met speciale spanbanden, zodat het niet gaat schuiven tijdens het vervoer.

Om een piano uit een appartement te halen, is vaak een lift of een takelwagen nodig. De verhuizers uit Ninove coördineren dit proces zeer nauwkeurig, om beschadigingen te voorkomen. Met een speciale oprijplaat rijden ze het instrument in de transportwagen.

De prijzen voor een pianoverhuis liggen gemiddeld tussen de €200,- tot €350,-. Ontvang gratis offertes.

meubelopslag Ninove

Meubelopslag

In sommige gevallen kan een verhuis niet meteen plaatsvinden. Je moet bijvoorbeeld je huidige woning al verlaten, maar kunt nog niet meteen in de nieuwe woning. Of er moeten eerst nog renovatiewerken uitgevoerd worden. In deze gevallen heb je meubelbewaring of goederenopslag nodig voor je inboedel.

Via een verhuisbedrijf uit Ninove huur je goedkope meubelopslag. Je huisraad staat hier veilig en droog. Er is vaak zelfs verwarmde meubelbewaring tegen een meerprijs beschikbaar. Deze meubelopslag is ook ideaal voor een internationale verhuizing.

Meubelopslag kost ongeveer €100,- box van 30m². Vraag hier prijzen op maat aan.

Verhuisservice in Ninove benutten?

Vraag gratis offertes aan en ontdek de scherpe prijzen!

Zijn de verhuiskosten aftrekbaar?

Voor een particuliere verhuis zijn de verhuiskosten helaas niet aftrekbaar bij de belasting. Vroeger was dit wel het geval, maar deze regeling is een aantal jaar geleden gestopt. Moet je verhuizing voor je werk? Dan krijg je in sommige gevallen wel een verhuisvergoeding van je werkgever.

Bij een bedrijfsverhuis zijn er wel een aantal aftrekposten waar je gebruik van kunt maken. Ga je als ondernemer dichterbij je bedrijf wonen? Wanneer je de afstand met minimaal 60% verkleint mag je de transportkosten van je eigen inboedel ook aftrekken van de belasting. De belastingaftrek voor een bedrijfsverhuis bedraagt maximaal €7.750,-.

goedkoop verhuizen Ninove

Goedkoop verhuizen Ninove

Op zoek naar de mogelijkheden voor een budgetvriendelijke verhuizing in Ninove? Een verhuis lijkt soms erg duur, maar dat hoeft niet. Wij hebben nog een aantal tips voor je om goedkoop te verhuizen in Ninove. Een verhuisauto is misschien niet goedkoop, maar alles past er in één keer in en je hoeft niet steeds heen en weer te rijden. Hierdoor bespaar je op de brandstofkosten en gaat het verhuizen een stuk sneller.

Pak zelf de verhuisdozen in en leen dozen van familie of vrienden of kijk bij een lokale supermarkt of ze dozen over hebben. Label elke doos, zodat je precies weet wat erin zit. Zorg er daarnaast voor dat alles klaar staat voor de verhuisdag.

verhuislift Ninove

Verhuislift huren

Het kan zo zijn dat je meubilair te groot is om door de deurpost te kunnen. In deze gevallen is het inschakelen van een ladderlift de beste optie. Met deze verhuislift kunnen grote spullen veilig uit het raam worden getild. Denk hierbij aan het vervoer van witgoed, maar ook het tillen van zwaar meubilair wordt gebruikelijk met een ladderlift gedaan. Een goede verhuisfirma heeft deze ladderlift al in huis.

Ga je een verhuisfirma inschakelen? Spreek dan voor je verhuis af dat een ladderlift noodzakelijk is om de verhuizing eenvoudiger te maken. Zij hebben ervaring met het bedienen van een ladderlift. Ladderlift huren? Vergelijk gratis offertes!

Prijzen voor het huren van een verhuislift

Benieuwd naar de huurkosten voor een verhuislift? Vanaf €100,- heb je al een elektrische lift zonder een bediener. Deze lift is geschikt tot en met de derde verdieping. Het is echter best om een lift met bediening te huren. Dit kost ongeveer €70,- per uur en kan tot en met de zesde verdieping. Woon je nog hoger? Dan heb je een ladderwagen nodig. Dit kost ongeveer €120,- per uur.

Is de prijs door de weeks hetzelfde als in het weekend?

Nee. De gemiddelde prijzen voor een ladderlift ligt in het weekend hoger. De meeste verhuisbedrijven rekenen namelijk een toeslag voor het verhuizen in het weekend. Informeer bij je verhuisbedrijf over de voorwaarden.

Kosten verhuislift

Soort verhuisliftGeschikt voor verdiepGemiddelde prijs *(door de week)Gemiddelde prijs *(op zaterdag)
Elektrische lift zonder bediener1 t/m 3€100,- per dag€100,- per dag
Ladderlift + 1 bediener1 t/m 6€70,- per uur€90,- per uur
Ladderlift + 2 bedieners1 t/m 6€105,- per uur€130,- per uur
Ladderwagen + 2 bedieners7 en hoger€120,- per uur€150,- per uur
* dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Verhuislift met of zonder bediening huren?

Een verhuislift is onmisbaar bij een verhuis uit een appartementencomplex zonder lift. Maar ook bij een appartement met kleine lift of een woning met klein trapgat is een verhuislift geen overbodige luxe. Het verplaatsen van de huisraad gaat namelijk een stuk sneller met de ladderlift. Het is verstandig om een lift met bediening te kiezen, omdat het bedienen ervaring vereist.

Een verhuishulp uit Ninove weet precies wat het laadvermogen is, hoe de ladderlift in elkaar gezet moet worden en waar hij op moet letten. Met een bediener voorkom je beschadigingen en verloopt het verplaatsen van de inboedel probleemloos.

Uurtarief verhuislift met bediener

€70,- tot €150,-

per uur

Laag
€70,- tot €90,-
per uur

Ladderlift met 1 bediener. Door de week of op zaterdag?

Hoog
€120,- tot €150,-
per uur

Ladderwagen met 2 bedieners. Door de week of op zaterdag?

verhuiswagen Ninove

Verhuiswagen huren

Het regelen van een verhuiswagen is een verstandige keuze voor iedereen die grote meubelstukken heeft. Tijdens een verhuis moet je al genoeg verhuisdozen inpakken en vervoeren. Grote meubelstukken passen vaak niet in één keer in een personenauto, en moeten gedemonteerd en weer gemonteerd worden in de nieuwe woning. Verhuishulp is dan geen overbodige luxe!

Een transportwagen inschakelen voorkomt deze problemen. Je meubels kunnen intact ingeladen worden, en zo heelhuids arriveren bij je nieuwe thuis. Een vrachtwagen is te huur in verschillende maten. Je kunt de wagen dus afstemmen op hoe jij wilt verhuizen. Een goedkoop klein busje is voldoende om verhuisdozen te vervoeren, terwijl grotere laadbussen ideaal zijn voor kasten en banken. Het is ook mogelijk om de bus te kiezen samen met één of meerdere verhuizers uit Ninove. Zij kunnen helpen met het tillen van je meubilair, en richten de verhuisbus op een veilige manier in. Benieuwd naar de prijzen van verhuiswagen? Ontvang gratis offertes.

Wat kost het huren van een verhuiswagen?

De hoogte van de huur van een verhuiswagen is voornamelijk afhankelijk van de grootte van de wagen. Een verhuisbus voor kleine verhuizingen kost ongeveer €60,- per uur. Dit is inclusief een verhuishulp en bestuurder. Een grotere wagen met een inhoud van 50 m³ is gemiddeld €70,- per uur. De totaalprijs is ook afhankelijk van de hoeveelheid verhuizers die je nodig hebt. Hoe meer verhuizers, hoe duurder. Met meer vakmannen gaat het vervoeren wel sneller.

Zijn er ook extra kosten voor deze verhuishulp?

Bij de transportkosten moet je ook rekening houden met eventuele extra kostenposten. In sommige gemeentes heb je bijvoorbeeld een parkeervergunning nodig. Deze vraag je aan bij je gemeente. De prijs begint vanaf €25,- per uur. Daarnaast zijn de huurkosten ook afhankelijk van het aantal kilometer dat er afgelegd moet worden.

Kosten verhuiswagen huren 2020

Type verhuiswagen of dienstInhoudInclusiefGemiddelde prijs*
Verhuisbus20 m³1 verhuizer + bestuurder€60,- per uur
Verhuiswagen50 m³1 verhuizer + bestuurder€70,- per uur
Verhuiswagen50 m³2 verhuizer + bestuurder€100,- per uur
ParkeervergunningVanaf €25,-
Extra verhuizer€30,- per uur
* dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

verhuizingen Ninove

Specialistische verhuizingen in Ninove

Een verhuisbedrijf regelt natuurlijk niet alleen verhuishulp voor particulieren verhuizingen in Ninove, maar ook verhuizingen naar het buitenland of een seniorenverhuis. Bij een seniorenverhuis neemt de verhuishulp uit Ninove veel werkt uit handen, zelfs kleine klusjes zijn geen probleem. Ook een bedrijfsverhuis is geen enkel probleem. Hieronder lees je meer over alle soorten verhuizingen. Besparen op de kosten van een verhuisbedrijf? Vergelijk gratis offertes!

Internationale verhuizingen

Een normale verhuis is al veel werk, maar bij een internationale verhuis moet je nog meer regelen. Je moet bijvoorbeeld van alles aanvragen voor het emigreren en een verblijfsvergunning aanvragen. Ook is het verstandig om je te verdiepen in de regelgeving van het land waar je naartoe emigreert. Denk aan belastingregels en of je een ziektekostenverzekering moet afsluiten.

Controleer ook altijd de invoerregels. Binnen de Europese Unie heb je niet te maken met invoerregels voor de huisraad, maar buiten de EU wel. Wel kan er regelgeving zijn voor het invoeren van huisdieren, vaak moet je hond bijvoorbeeld ingeënt zijn.

Waarom kiezen voor een internationale verhuisfirma?

Voor het overbrengen van jouw kostbare meubelen doe je best beroep op een internationale verhuisfirma. Mensen met de nodige ervaring. Zelf verhuizen kan ook, maar dan moet je in de eerste plaats beschikken over – in België – een rijbewijs C-E.

Een bijkomend nadeel van zelf te verhuizen is dat je meestal niet de nodige kennis van zaken hebt om jouw inboedel deftig in te pakken die een reis van minstens 1.300 km te overleven. Daarom nogmaals: neem een gespecialiseerde internationale verhuisfirma in dienst. Wees gerust: de verhuishulp brengt jouw spullen naar de plaats van bestemming. Zorg ervoor dat je een goede verzekering afsluit en houdt er vooral rekening mee dat een verhuisbus er langere tijd over doet dan jij zelf met je wagen.

Bedrijfsverhuis

Voor een bedrijfsverhuis is het verstandig om een draaiboek te maken. De verhuisfirma uit Ninove gaat samen met jou in overleg om de verhuis zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat je niet veel werktijd kwijt bent.

De verhuizers pakken alle spullen in en labelen elke doos. Zo worden de verhuisdozen direct in de goede ruimte gebracht. Ook hebben ze speciaal inpakmateriaal voor elektronische apparaten, dossiers en meubilair.

Tijdens de verhuisdag houdt de verhuiscoördinator alles goed in de gaten. De verhuizers zetten desgewenst ook alle meubels in elkaar en op de goede plek.

Seniorenverhuizing

Bij een seniorenverhuizing neemt het verhuisbedrijf veel werk uit handen. Meestal gaat het hierbij om een all-in verhuisservice. De verhuizers uit Ninove pakken alle spullen in. Je hoeft zelf geen verhuisdozen te regelen. Hiervoor zorgt het verhuisbedrijf. Daarnaast demonteert de verhuishulp grote meubelstukken en sjouwt hij alles naar de transportwagen.

Moet ik zelf alles uitpakken?

Nee, zeker niet! In de nieuwe woning pakken de verhuizers de dozen weer uit en zetten ze het meubilair direct op de goede plek. Ook helpen ze bij het inrichten van je woning, zodat je zelf niet het zware werk hoeft te doen.

Verhuizers voor alle soorten verhuizingen!

Vergelijk gratis offertes en ontdek de scherpe prijzen.

Waarom verhuizen met een verhuisfirma uit Ninove?

Ben je van plan om te verhuizen in Ninove? Het inhuren van een verhuisfirma kan je een hoop zorgen en energie besparen. Een verhuisbedrijf helpt van begin tot eind: van het inpakken van de dozen tot het monteren van je meubels.

Wanneer je spullen bezit die moeilijk te verhuizen zijn, zoals een kostbaar instrument of kwetsbaar antiek, zorgt een verhuisfirma ervoor dat je spullen veilig vervoerd worden. Een verhuis in Ninove wordt dan zo eenvoudig mogelijk voor je, omdat je huisraad in handen zijn van professionals die een verhuis in goede banen leiden. De verhuisspecialisten geven je daarnaast deskundig advies en handige verhuistips over bijvoorbeeld de planning.

verhuisbedrijf Ninove

Besparen op de kosten van een verhuisfirma?

Ga je verhuizen? Schakel dan een verhuisfirma uit Ninove in voor je verhuis. De verhuizers pakken je inboedel in, vervoeren alles naar je nieuwe woning of bedrijfspand en monteren je meubels. De verhuizing gaat met een verhuisbedrijf een stuk sneller en je bent zelf veel minder tijd kwijt.

Zo’n verhuisbedrijf is toch erg duur?

Nee hoor, dat hoeft helemaal niet! Start de gratis offerteaanvraag en je krijgt spoedig een aantal gratis offertes. Deze offerdienst is geheel zonder verplichtingen, dus je zit nergens aan vast. Vergelijk de prijsoffertes en kies een goedkope verhuisfirma.

Deelgemeenten van Ninove:

Ninove, Appelterre-Eichem, Denderwindeke, Lieferinge, Nederhasselt, Okegem, Voorde, Pollare, Meerbeke, Neigem, Aspelare en Outer

De postcodes die bij deze deelgemeenten horen:

9400, 9401, 9402, 9403, 9404, 9406